Ок ще проверя и ще споделя резултата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Въпрос към jtd-тата: При рязко отпускане или натискане на газта се чува нещо като блъскане, чувам го отдясната страна(откъм ремъците). Първоначално мислех, че може да е маховика, но карах една с разбит и друго се чува при нея. Нямам проблеми с вкарването на скоростите, възможно ли е да е от тампони на двигателя от горната страна или нещо друго ?Alfa Romeo 166 2.4jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеСя бяга ли много, а?
Comment
-
Другари, искам да си сменя топката на скоростния лост с стакава от моделите от 2005 нагоре. Та не мога да сваля моята, знаете ли какsigpic
Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщениеДругари, искам да си сменя топката на скоростния лост с стакава от моделите от 2005 нагоре. Та не мога да сваля моята, знаете ли какИсторията започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Имаше май тема но не мога да я открия от вчера на сам.
Имам малък проблем с перките...просто остават някой път да се въртят и ако не ги чуя и акумулатора заминава и после се сещате какво следва.Тая седмица го направи няколко пъти и ако някой ме насочи релета ли да гледам датчици ли да гледам или какво може да е проблема ще съм много благодарен.
Comment
Comment